Lekári, dajte výpovede! JUDr. Tauš

21.09.2011 20:39

... Skúsme chápať aj my našich lekárov. Neberú úplatky všetci a nemajú všetci veľké platy. Koľko ľudí na iných pozíciách má nezaslúžene vyššie platy ako lekári. .. Aké majú platy sudcovia? Aké majú platy prokurátori? Minimálny nástupný plat je 2000 euro, trinásty, štrnásty plat, odmeny...Títo si to zaslúžia? A lekári nie?

... Preto som vnučke povedal. Daj výpoveď! Nech Vám zvýšia plat. A ak to je problém pre štát a pre spoločnosť, tak nech sa potom rieši, aby sa viac dbalo na odhaľovaní korupcie v zdravotníctve. Nech sa tí, čo berú úplatky boja. Nie je možné, že každý vie, že je tu korupcia a za celé roky sa objaví sem tam jeden dva prípady korupcie, ktoré sa skončia podmienkou. To je nonsens. Treba vyvolať tlaky. Hoci aj za cenu zvýšenia platov. Nech sa zvýšia platy aj učiteľom, aj zdravotným sestrám, nech sa zvýšia platy každému poctivému človeku, čo si to svojou prácou zaslúži. A nech sa naopak štát snaží hľadať čierne peniaze, čo mu utekajú. Ročne je to odhadom 4 miliárd eur... To by teda bola hostina...

Preto sa nebojte slušní lekári a dajte výpovede! Aj keď za tým celým je asi len nejaká odborárska hra...Ale možno prinesie aj niečo dobré.

 

Celú autentickú výpoveĎ o skúsenostiach vlastnej vnučky si prečítajte tu:

https://taus.blog.sme.sk/c/275818/Lekari-dajte-vypovede.html

 

Súvisiace články: